Príprava našej študentky na svetovú súťaž v Luxemburgu
Slovenský národný juniorský tím kuchárov a cukrárov sa po prvýkrát pripravuje na svetovú súťaž „World Culinary CUP Expogast2018“ v Luxemburgu, organizovanú svetovou organizáciou WACS
Naša škola má v tejto historickej udalosti pre Slovensko svoje zastúpenie. Členovia tímu sú vybraní z najlepších súťažiach mladých ľudí – juniorov do 21 rokov v tuzemských i zahraničných súťažiach, kde získali popredné medailové umiestnenia. Jedným z členov tímu je aj žiačka druhého ročníka nadstavbového štúdia, odbor spoločné stravovanie Alena Pažitná, ktorá sa zodpovedne pripravuje s podporou majsterky OV odbor cukrár Mgr. Jozefíny Zaukolcovej.
Program tréningov a prezentácií Slovenského národného juniorského tímu kuchárov a cukrárov
18.07.2018 – Bratislava, štúdio SenatorBanquets
- Individuálny tréning dezertu na teplú kuchyňu
11.08.2018 – Bratislava, štúdio SenatorBanquets
- Tréning na teplú kuchyňu + fotenie oficiálnych fotiek tímu
14 - 15.09.2018 – Vígľaš, The Hotel Vígľaš ****
- Tréning a prezentácia menu JNT pri príležitosti štvrtých narodenín hotelu
23.09.2018 – Bratislava, štúdio SenatorBanquets
- Sfinalizovanie súťažného menu + fotenie oficiálnych fotiek jedál
28.09.2018 – Banská Bystrica, AZ Gastro
- Prezentácia Slovenského národného tímu
13 - 14.10.2018 – Nitra, Hotel Zlatý Kľúčik ****
- Tréning na studenú kuchyňu
15.10.-16.10.2018 – Bratislava, štúdio SenatorBanquets
- Individuálny tréning dezertu na teplú kuchyňu
Ďalšie dátumy tréningov:
20. – 21.10.2018 – Bratislava, štúdio SenatorBanquets
03. – 05.11.2018
10. – 11.11.2018
17. – 18.11.2018
Súťaž World Culinary CUP Expogast2018 Luxembursko:
22. – 30.11.2018