Zabíjačkové hody
V dňoch 21.1.2020 a 22.1.2020 sme v našej reštaurácii hotela Študent pripravili pre našich zákazníkov zabíjačkové špeciality.
Na predjedlo sme ponúkli oškvarkovú nátierku na pečive a zabíjačkovú paštétu s chlebom. Polievku sme pripravili tradičnú obarovú s krúpami a šošovicovú s mäsom a kyslou kapustou.
Ako hlavné jedlo sme podávali zabíjačkový tanier z bravčovej krkovičky, jaternice a klobásky s varenými zemiakmi a kyslou kapustou, údené koleno s pučenými zemiakmi a pochutinami, bravčovú pečeň vyprážanú s pučenými zemiakmi a kapustovým šalátom. Nesmel chýbať ani múčnik – belušské rožky a makovec.
O obsluhu sa postarali MOV Bc. Bartalosová a Bc. Trošková so žiakmi I. B triedy.
Jedlo pripravili žiaci III. A, III. B, I. B triedy pod vedením MOV Bc. Barcíkovej. PaedDr. Tvarožkovej, Bc. Skorkovej a Bc. Dresta.
Všetkým zákazníkom ďakujeme za návštevu!