Zabíjačkové hody

V dňoch 21.1.2020 a 22.1.2020 sme v našej reštaurácii hotela Študent pripravili pre našich zákazníkov zabíjačkové špeciality.

Na predjedlo sme ponúkli oškvarkovú nátierku na pečive a zabíjačkovú paštétu s chlebom. Polievku sme pripravili tradičnú obarovú s krúpami a šošovicovú s mäsom a kyslou kapustou.

Ako hlavné jedlo sme podávali zabíjačkový tanier z bravčovej krkovičky, jaternice a klobásky s varenými zemiakmi a kyslou kapustou, údené koleno s pučenými zemiakmi a pochutinami, bravčovú pečeň vyprážanú s pučenými zemiakmi a kapustovým šalátom. Nesmel chýbať ani múčnik – belušské rožky a makovec.

O obsluhu sa postarali MOV Bc. Bartalosová a Bc. Trošková so žiakmi I. B triedy.

Jedlo pripravili žiaci III. A, III. B, I. B triedy pod vedením MOV Bc. Barcíkovej. PaedDr. Tvarožkovej, Bc. Skorkovej a Bc. Dresta.

 

Všetkým zákazníkom ďakujeme za návštevu!


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Jún 2030 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30