Veľká noc v gastronómii

Veľká noc v gastronómii

Pri  príležitosti  blížiacich sa veľkonočných sviatkov žiaci   na odbornom výcviku v školskej jedálni a kuchyni pripravili  typické výrobky studenej kuchyne pre tento sviatok – plnené farebné vajíčka,  kuriatka,  vajíčkové košíčky. O slávnostne  prestretý stôl s krásnou dekoráciou sviatkov jari  sa postarali žiaci z odboru čašník. Odbor kuchár prezentovali žiaci I.B s pani majsterkou PaedDr. Janou Mikulovou a odbor čašník  žiaci I.B  s pani majsterkou Bc. Alenou Bartalosovou.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2027 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28