Valné zhromaždenie Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov 2025
V piatok 21. marca 2025 sa konalo v Bratislave zasadnutie, Celoslovenské Valné zhromaždenie SZKC. Program valného zhromaždenia bol naplnený dôležitými časťami, ako voľba mandátovej a volebnej komisie, správa činnosti za uplynulé obdobie, návrhy na zmenu stanov SZKC, voľba nového výkonného výboru, odovzdanie najvyšších ocenení SZKC.
Medzi ocenenými bola aj naša MOV cukrár Bc. Katarína Lipovská, ktorej prezident SZKC osobne odovzdal ocenenie Rád prezidenta SZKC, za dlhoročné zásluhy pri rozvoji a podpore SZKC. Udelenie tohto Rádu je výrazom vďačnosti za dlhoročné pôsobenie, pomoc a podporu SZKC a jeho činnosti. Rád prezidenta SZKC patrí k najvyšším profesijným vyznamenaniam SZKC, ktoré je určené pre členov SZKC, ktorí majú najväčšie zásluhy na rozvoji činnosti SZKC.
Novým prezidentom SZKC sa stal Vojto Artz, viceprezidentom pre odbor kuchár sa stal Peter Ďurčo a viceprezidentkou pre odbor cukrár Mgr. Jozefína Zaukolcová.
Sme radi, že naša škola je súčasťou celoslovenského združenia zameraného na gastronómiu.
Slávnostné momenty oceňovania sme mali možnosť prežiť spolu s našou ocenenou pani Bc. Lipovskou.
Srdečne blahoželáme
Mgr. Miriam Kremeňová, poverená riadením školy
Mgr. Jozefína Zaukolcová