Úspechy našich žiakov na Danubias Gastro 2019
Súťaže Kuchár Carving Cup Slovakia 2019 Bratislava s medzinárodnou účasťou sa zúčastnil žiak Erik Šamaj, ktorého pripravovala majsterka odborného výcviku Bc. Barcíková Oľga. V kategórií A súťažil na tému Vodný svet – vopred pripravená kompozícia. Súťažil v dvoch kategóriách a získal dve prvé miesta a 2 zlaté medaily a titul absolútny víťaz.
Na súťaži Barman Master CUP 2019 v kategórií Junior Modern Mixology, súťažili 3 žiačky, a to Adriana Magočová, Zuzana Omastová a Sandra Tomanová. Žiačky pripravovala majsterka odborného výcviku Bc. Ciesarová a zástupca riaditeľa pre praktické vyučovanie Ing. Hamšíková v spolupráci s podnikateľským subjektom - Amanate coctail bar Púchov barmanom Michalom Hajským bývalým žiakom našej školy. Sandra Tomanová obsadila 3. miesto.
Na súťaži Barista Master CUP 2019 Vanková Petra, žiačka 1. roční pod vedením majsterky odborného výcviku Bc. Ciesarovej získala veľké skúsenosti, ktoré využije v ďalšom štúdiu a na ďalších súťažiach, ktorých sa chce zúčastňovať. 20. ročník súťažnej výstavy
Poézia v gastronómii, ktorú organizoval Slovenský zväz kuchárov a cukrárov pod záštitou Vojta Artza, prezidenta SZKC, našu školu reprezentovali žiačky v odbore cukrár v nasledovných súťažných kategóriách: Cukrár junior – tri moderné tanierové dezerty pripravili Veronika Fuková a Karin Juhaniaková , získali zlatú medailu a 1. miesto v kategórii.
Cukrárska artistika junior – skulptúra pod názvom „Spomienka na detstvo“, ktorú pripravila Kornélia Tichá, získala zlatú medailu a 1. miesto v kategórii. Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová.
Napísala Ing. Hamšíková