Top cukrár 2016
Dňa 24.11.2016 sa konala v Žilinskom Event House súťaž TOP cukrár 2016 - 5. ročník ktorú organizoval Klub cukrárov SZKC v spolupráci so Žilinským klubom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Súťaž bola súčasťou gastronomického podujatia, Žilinská gastronomická jeseň. Našu školu reprezentovali tri žiačky odboru cukrár z III.D Gabriela Miškechová, Zuzana Kurincová a Alena Pažitná s dvomi súťažnými prácami. Čokoládová kompozícia z viacerých druhov čokolád po názvom „Čarovné Vianoce“ a torta s témou „ Na ľudovú nôtu“. Obe práce boli ocenené zlatými medailami a v celkovom hodnotení Zuzana Kurincová a Alena Pažitná s tortou získali 2. miesto v kategórii junior.
Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová