Tatranský kuchár 2016

Dňa 19.5.2016 v Novom Smokovci v hoteli Atrium sa konala  XXV. Jarná gastronomická výstava jedál, cukrárenských výrobkov a  súťaž ,,Tatranský  kuchár 2016“. V kategórií kuchár  junior  varenie naživo našu školu reprezentovali dvaja žiaci -  žiak III. D Marek Mojto - pripravovala ho  majsterka  OV PaedDr. Jana Mikulová a žiak II.B  Tomáš Trško – pripravovala ho majsterka OV  PaedDr. Renáta Tvarožková. Žiaci v časovom limite 45 minút pripravovali vlastnú kalkuláciu  teplého pokrmu s prílohami na tému jahňací chrbát a huby – smrčkovec.  Žiak Tomáš Trško  sa umiestnil  v bronzovom pásme a žiak Marek Mojto získal diplom za účasť. 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Január 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31