Školenie hodnotiacich komisárov

  Pre zvýšenie korektnosti a kvality činnosti hodnotiacich komisii pri organizovaní gastronomických súťaží na Slovensku zorganizoval Slovenský zväz kuchárov a cukrárov v poradí už druhé školenie hodnotiacich komisárov. Tentoraz boli vyškolení komisári pre hodnotenie cukrárskych súťaží a výstav. Vyškolených bolo 22 hodnotiacich komisárov v odbore cukrár tak, aby boli pokryté potreby hodnotenia súťaží organizovaných po celom území Slovenska.

  Za našu školu sa školenia na hodnotiaceho komisára podľa smerníc a regulí Svetovej organizácie kuchárskych asociácií – WACS zúčastnili Mgr. Jozefína Zaukolcová a Bc. Katarína Bučová. Získali akreditáciu odboru kuchár a cukrár v kategórii „C“ v rámci WACS.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac December 2023 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31