Reštaurácia v Hoteli Študent Strednej odbornej školy obchodu a služieb opäť ožíva

            Žiaci a majstri odborného výcviku  Strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov sa rozhodli, že zatraktívnia  svoje pracovisko odborného výcviku pripravia a budú pripravovať  pre návštevníkov  milé prekvapenia.

V dňoch 17.4 – 20.4.2018 pripravili pre hosťov dni slovenskej kuchyne. Staré zabudnuté recepty našich materí oprášili,  inovovali a spoločne pripravili ponuky vo forme menu za cenu len 4,90 €.

 

Mäsová kapustnica s klobásou

Fazuľová so širokými rezancami

Hubová polievka so sušenými slivkami

Slovenská zemiaková s hubami

Šošovicová pol. s údeným mäsom

Cesnačka so šunkou a syrom

Slepačí vývar s domácimi rezancami

 

Slovenský kotlíkový guláš s haluškami a hubami

Bryndzové halušky so slaninkou

Pečené marinované rebierka, štuchané zemiaky s pažítkou

Bryndzové pirohy s opečenou klobáskou

Pečené kačacie stehno ,červená kapusta, lokša

Zemiakové placky  plnené čerstvou zeleninou

Zabíjačkový tanier

Pstruh po slovensky, varené zemiaky

Domáci chlieb, oškvarkové pagáčiky

Šúľance s makom, Lievance s tvarohom, Jablková štrúdľa

 

Pri tejto akcii sa realizovali nielen žiaci odboru kuchár, ale aj žiaci odboru čašník a pred zrakom hosťa prezentovali svoje kúzla povolania a ponúkali hosťom pokrmy, ktoré nezvyčajne dokončovali pred zrakom hosťa a to tak, že za pomoci alkoholu flambovali, pekne upravili na tanieri a hostia si pochvaľovali výbornú pochúťku. Takéto služby sa rozhodli , že budú častejšie poskytovať pre svojich zákazníkov nielen   náhodných, ale pripravia aj na objednávku pre rozličné posedenia a príležitosti.

 

Napísala: Ing. Hamšíková

           

 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac December 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31