Prax I .AH v cukrárni Akadémia

Sme žiaci prvého ročníka v odbore hotelová akadémia. Na praxi v odbore čašník sme si vyskúšali veľa neobjavených zručností, ako sú napríklad: obsluhovanie, základy techniky nastierania couvertu a podávania jedál v jednoduchej obsluhe. Počas dištančného vzdelávania sme si na online hodinách precvičovali lúpanie  ovocia. Po návrate na prevádzku cukrárne Akadémia sme sa rozcvičili v príprave bagiet a rožkov pre školský bufet.  V učebni sme si oživili techniku obsluhy, prácu s forlégom a na záver sme si odskúšali flambovanie ovocia a prípravu cappucina. Na našej prevádzke servírujeme cukrárenské výrobky našich cukrárov a k tomu ponúkame chutné kávy. Tešíme sa na nové zážitky a vedomosti z odboru kuchár.

                                  

                                                                                              Žiaci I.AH


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28