Od biznis plánu k podnikaniu

Dňa 29.03.2022 sa študenti I. SB triedy  zúčastnili prednášky, ktorá bola zameraná na zostavenie biznis plánu. Študenti sa dozvedeli  ako nastaviť procesy a kvalitu služieb, v čom je podnikanie v gastronómii špecifické a mnohé iné zaujímavé informácie, ktoré zúžitkujú nielen  vo svojom ďalšom štúdiu, ale i vo svojom profesionálnom živote. Našim študentom tieto informácie sprostredkovali prednášajúci PhDr. Erik Kubička, PhD.,MBA, Martin Jakubisko a Mgr. Maroš Ďurčok,  riaditeľ  NP MPC TN.

Ing. Gabriela Kanderková

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Jún 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30