Od biznis plánu k podnikaniu

Dňa 29.03.2022 sa študenti I. SB triedy  zúčastnili prednášky, ktorá bola zameraná na zostavenie biznis plánu. Študenti sa dozvedeli  ako nastaviť procesy a kvalitu služieb, v čom je podnikanie v gastronómii špecifické a mnohé iné zaujímavé informácie, ktoré zúžitkujú nielen  vo svojom ďalšom štúdiu, ale i vo svojom profesionálnom živote. Našim študentom tieto informácie sprostredkovali prednášajúci PhDr. Erik Kubička, PhD.,MBA, Martin Jakubisko a Mgr. Maroš Ďurčok,  riaditeľ  NP MPC TN.

Ing. Gabriela Kanderková

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Máj 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31