Ocenenie našich najlepších pedagógov
Stredná odborná škola obchodu a služieb v Púchove v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja už viac rokov spolupracuje so Slovenským zväzom kuchárov a cukrárov. Spolupráca je na vysokej odbornej úrovni, čo dokazujú aj vynikajúce výsledky v oblasti vzdelávania študentov v profesii cukrár a kuchár.
Dňa 23.11.2017 v hoteli Holiday Inn Trnava boli ocenení prezidentom Slovenským zväzom kuchárov a cukrárov naši najlepší pracovníci:
riaditeľ školy Mgr. Ivan Kasár a majsterka odborného výcviku Mgr. Jozefína Zaukolcová
Týmto pedagógom prezident SZKC udelil najvyššie vyznamenanie
Rád prezidenta SZKC
za zásluhy pri rozvoji činnosti SZKC. Udelenie tohto Rádu je výrazom vďačnosti za dlhoročné pôsobenie, pomoc a podporu SZKC / Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov/.
Rád prezidenta SZKC patrí k najvyšším profesijným vyznamenaniam SZKC.
Pri príležitosti konania Celoslovenského Valného zhromaždenia SZKC prezident SZKC pán Branislav Križan po prvý krát v histórii Zväzu odovzdával najvyššie ocenenia a vyznamenania Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Z poverenia prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov udelil Mgr. Jozefíne Zaukolcovej majsterke odborného výcviku
Rád Sv. Vavrinca
za dlhoročnú prácu v SZKC ako členke, zakladateľke Klubu cukrárov SZKC, viacnásobnej členke Slovenského národného tímu kuchárov a cukrárov, ktorý úspešne prezentuje Zväz na medzinárodných a svetových gastronomických súťažiach.
Rád Sv. Vavrinca je najvyšším profesijným vyznamenaním SZKC, ktoré je určené pre tých členov SZKC, ktorí majú najväčšie zásluhy na rozvoji činnosti SZKC.
Toto ocenenie zaväzuje nielen pedagogických pracovníkov, ale aj školu k ďalšej odbornej príprave a rozvoju súťažnej činnosti budúcich generácií gastronomických odborníkov.
Srdečne blahoželáme!
Ing. Ludmila Hamšíková