Niečo z modernej kuchyne
Pre mlsné jazýčky obľubujúce nielen kuchyňu našich starých mám pripravili žiačky a žiaci III. AH inšpirácie na tému Niečo z modernej kuchyne. Pod vedením vyučujúceho pripravili trochu zábavy pre pusu v gastronomickom svete známej pod názvom amuse bouche. A ako bonus - pohrali sa aj s trendami v platingu a výsledok ich snaženia si môžete pozrieť na fotografiách, na ktorých žiaci predstavujú roládu a kanapky, studené polievky (malinová, slivková a zo žltého melóna) a flambovaný kozí syr s glazovanou cibuľou. Jablková ruža v lístkovom ceste snáď umocní, žiaľ, len vizuálny zážitok z tejto skromnej prezentácie jedál pripravovaných s láskou ale aj zábavou. Veď príprava jedál je spôsob psychickej terapie a jej výsledkom je pokoj mysle a pocit užitočnosti.
Ing. Šuba a tím III. AH