Krst knihy „Od frištiku k večeri“
Pred piatimi rokmi som dostala nápad, zozbierať staré recepty a zostaviť regionálnu kuchárku pre TSK Trenčín. Na výstavách zameraných na cestovný ruch som videla, že všetky kraje sa prezentujú svojimi miestnymi gastronomickými špecialitami a tak som začala zabudnuté recepty, ktoré pripravovali naše prastaré matere, zbierať.
So súhlasom riaditeľa školy, Mgr. Ivana Kasára, som oslovila zriaďovateľa TSK Trenčín, ktorý túto myšlienku odobril a podporil vydanie regionálnej kuchárky pod názvom „Od frištiku k večeri“. Krst knihy sa konal dňa 15.05.2015 na 4. ročníku výstavy Region Tour Expo v Trenčíne.
Jedlá sa pripravovali na SOŠ obchodu a služieb Púchov v spolupráci s majsterkou odborného výcviku Mgr. Janou Mikulovou a žiakmi našej školy.
Vďaka podpore všetkých zúčastnených môže široká verejnosť vyskúšať „chute starých čias“.
Ing. Mária Pažítková