Gastronomická súťaž vo Vysokých Tatrách

Dňa 3.5.2017  sa konala vo Vysokých Tatrách  -  Nový Smokovec Hotel Atrium***  XXVI. Jarná gastronomická výstava jedál a cukrárskych výrobkov a súťaž Tatranský kuchár 2017. Súťaž organizoval Tatranský klub SZKC. Našu školu reprezentovali tri žiačky odboru cukrár III.D Zuzana Kurincová, Alena Pažitná pripravili súťažnú petit four pre 5 osôb, 4 - 6 druhov 14g spolu 20 ks, získali zlatú medailu a 1. miesto kategória cukrár, I. D Kornélia Tichá a Terézia Kuviková pripravili slávnostnú tortu pod názvom 4 ročné obdobia zhotovenú z jedlých materiálov, získali tiež zlatú medailu a umiestnili sa na 3.mieste.

Hodnotilo sa nasledovné :

  • Sezónnosť použitých surovín
  • Kombinácia surovín
  • Kombinácia tepelných úprav
  • Rôznorodosť tvarov výrobkov
  • Váha a veľkosť výrobkov zodpovedajúca súťažnému zadaniu
  • Nápad, kreativita a ukladanie výrobkov
  • Kombinácia a prirodzenosť farieb
  • Použitie a možnosť realizácie v praxi
  • Kompletnosť súťažného zadania
  • Celkový dojem

Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2027 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28