Dobroty kuchárov zo IV.B

Žiaci IV.B v odbore kuchár  počas prezenčného vyučovania na odbornom výcviku pripravovali zemiakové krokety ale  sladké dezerty, a to vanilkový krém s mascarpone s marhuľovo-jahodovým pyré, čokoládová bábovka,  varená smotanová zmrzlina s čokoládovou krustou a malinovým púdrom.
 
Majsterka OV Mikulová Jana

Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Máj 2019 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2

od 02.5.2019, 10:53 do 02.5.2019, 10:53

3

od 03.5.2019, 09:15 do 03.5.2019, 15:45

4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31