Danubius Gastro Bratislava 2017
V dňoch 26.1.- 29.1.2017 sa v Bratislavskej Inchebe konal veľtrh gastronómie a cestovného ruchu pod názvom Danubius Gastro. Súčasťou sprievodného programu boli viaceré celoslovenské súťaže organizované SZKC. Našu školu úspešne reprezentovali žiačky tretieho ročníka z III.D odbor cukrár. Zúčastnili sa súťaže 18. ročník gastronomickej súťaže pod názvom „Poézia v gastronómii“ v dvoch súťažných kategóriách - Cukrár junior a cukrárska artistika.
Gabriela Miškechová – súťažná kategória cukrárska artistika – Názov súťažného výrobku
„Čokoládové kráľovstvo“
Pravá belgická čokoláda upravená temperovaním a spracovaná modernými technologickými postupmi. Prifarbovaná kakaovým maslom a špeciálnymi jedlými farbami.
Alena Pažitná, Zuzana Kurincová - súťažná kategória cukrár junior - zlatá medaila a absolútny víťaz kategórie. Súťažný výrobok – Misa dezertov pre 5 osôb 4 druhy
„Petit fours“ veľkosť 6-14g.
Žiačky pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová