Danubius Gastro Bratislava 2016
DANUBIUS GASTRO BRATISLAVA VÝSTAVISKO INCHEBA 2016
V dňoch 28.1.- 31.1.2016 sa konal v Bratislavskej Inchebe veľtrh gastronómie a cestovného ruchu. Ako sprievodný program boli viaceré celoslovenské súťaže organizované SZKC. Žiačky druhého a tretieho ročníka a nadstavbového štúdia úspešne reprezentovali našu školu( Stredná odborná škola obchodu a služieb Púchov) Zúčastnili sa súťaže 17. ročník Poézia v gastronómii vo viacerých súťažných kategóriách.
Katarína Trníková III.E – súťažná kategória cukrárska Artistika - voľná tvorba z perníka junior – zlatá medaila absolútny víťaz kategórie
Názov súťažného výrobku „ Sladké sny “ ( 3D kompozícia )
Bezprostredné pocity zo súťaže?
„Z výhry v tejto súťaži som dojatá, pretože sa súťaže zúčastnilo veľa šikovných cukrárov s nádhernými cukrárskymi dielami. Výhra v kategórii junior ma veľmi posúva vpred. Som z toho šťastná a veľmi spokojná“.
Monika Budayová I. SB – súťažná kategória cukrárska Artistika - voľná tvorba z perníka junior – zlatá medaila absolútny víťaz kategórie
Názov súťažného výrobku „ Sladké sny “ ( 3D kompozícia )
Bezprostredné pocity zo súťaže?
„Som veľmi rada, že som sa opäť mohla zúčastniť súťaže DANUBIUS GASTRO 2016, ktorej sa každoročne zúčastňujú veľmi šikovní súťažiaci z celého Slovenska. Výhra ma veľmi potešila a je pre mňa motiváciou k zdokonalovaniu práce, ktorej sa venujem“.
Gabriela Miškechová II.D - súťažná kategória cukrár junior - zlatá medaila a absolútny víťaz. Súťažný výrobok - Jeden druh minidezertu pre 6 osôb, zodpovedajúca jedlej dekorácii s názvom „ O päť minút dvanásť “.
Bezprostredné pocity zo súťaže?
„Po prvý krát som sa mohla zúčastniť súťaže DANUBIUS GASTRO 2016. Som veľmi spokojná so svojim výsledkom. Veľmi sa z toho teším, dalo mi to veľa ponaučení do života a chcela by som sa v tom ďalej zdokonaľovať“.
Žiačky pripravovala majsterka OV Mgr. Jozefína Zaukolcová