Banskobystrický Gastro Cup 2018

V dňoch 13.4.2018   sa konala v Banskej Bystrici súťaž pod názvom Banskobystrický Cup 2018 – 4. ročník. Súťaž bola určená pre žiakov odboru kuchár a cukrár. Našu školu reprezentovala v odbore cukrár žiačka nadstavbového štúdia I.SB Alena Pažitná v kategórii    CUKRÁR – Junior ,

ktorá je aj členkou juniorského národného tímu SZKC.

Súťažnou prácou  -  tanierové dezerty modernými technologickými postupmi

získala   zlatú medailu a1.miesto.

    

Hodnotiaciu komisiu oslovila  troma  individuálnymi taniermi -  dezerty pre 1 osobu pripravené ako teplé alebo studené

 

Mandľovo pistáciový korpus s lieskovými orechmi, nugátový mouse, jablkový kompót s mliečnou čokoládou, mandľové macarons s horkým ganache, gaštanový krém, jablkový chips  vanilková a čokoládová omáčka

 

Piškótový korpus s prírodnými farbami, limetkový mouse, smotanový krém s lesnou zmesou,snehové pečivo, želé s malinami, jogurtová pena, špongia, bobuľové ovocie, izomalt

 

Marhuľový plát, pomarančový mouse, pena z tropického ovocia a mliečnej čokolády, pečený koláčik s citrónom, biely čokoládový ganache s kandizovaným ovocím, maslové sušienky. Mliečna glazúra, citrónová omáčka,  karamelová čokoláda, jahody, physalis, limetka

 

Žiačku pripravovala MOV Mgr. Jozefína Zaukolcová

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28